Openingsuren

di. 14.00-17.30 u 

wo. tot vrij. 10.00-12.00 u - 14.00-17.30u

za. 10-17 u doorlopend
op afspraak steeds mogelijk !

 
Contactgegevens
Interieur Pièce Unique bvba
Salvatorstraat 22
3500 Hasselt

 info@interieur-piece-unique.be
 Tel/ Fax:  ++32/011/27.39.58
 Diane Hustinx    - Nico Quintiens 
Designed by Infoweb
banner binnenzonnewering
Vertikale lamellen -  Horizonatale lamellen -  Skylight systemen -  Houten horizontale jaloezie -  Facette shades -  Vertical strings

Vertikale lamellen

Precisiemanagement m.b.t. lichtinval,schittering en privacy afscherming door simpelweg te trekken aan een ketting of te drukken op een knop, zo eenvoudig kan het zijn . Verticale lamellen zijn bijzonder flexibele systemen die accommoderen in bijna elke situatie. Of het nu gaat om rechte of gebogen toepassingen.
Een ruime selectie stoffen en kunststoffen ,opgebouwd uit allerlei kwaliteiten met zowel technische als decoratieve eigenschappen .Merken
Luxaflex , Diaz, Silent GlissVertikale lamellen
Vertikale lamellen
Vertikale lamellen
Vertikale lamellen
Vertikale lamellen
Vertikale lamellen
Vertikale lamellen
Vertikale lamellen

Horizonatale lamellenHorizonatale lamellen
Horizonatale lamellen
Horizonatale lamellen
Horizonatale lamellen
Horizonatale lamellen
Horizonatale lamellen
Horizonatale lamellen

Skylight systemen

Glazen – en transparante daken worden meer en meer toegepast binnen de hedendaagse architectuur. Intelligent gebruik maken van inkomende warmte en daglicht ten gunste van het binnenklimaat is een absolute vereiste.

De serresystemen hebben een vouwgordijnachtige uitstraling en worden vervaardigd uit een ruime keuze UV resistente stoffen .

Grote oppervlaktes kunnen overspannen worden het het systeem 8800 van Silent gliss . Het bestaat uit grote beweegbare horizontale panelen die op innovatieve en elegante wijze licht en warmte van de zon in de ruimte sturen .Merken
Silent Gliss, BandaluxSkylight systemen
Skylight systemen
Skylight systemen
Skylight systemen

Houten horizontale jaloezie

Een houten horizontale jaloezie bestaat uit houten horizontale lamellen . Deze lamellen kunnen in verschillende standen gezet worden om meer of minder zonlicht door te laten.

De lamellen zijn met een koord of band aan elkaar bevestigd waardoor het geheel naar beneden gelaten kan worden en weer opgehaald kan worden .

De lamelbreedtes variëren van 25 , 50 of 63 mm en zijn vervaardigd in een van de volgende houtsoorten : Basswood ( amerikaamse linde),Ceder,Albachi of het kras en stootvaste Ecolamine in tientallen verschillende kleuren .

De nodige aandacht voor de natuur is geborgd door de gebruik te maken van FSC gecertificeerd hout .
Merken
Copahome, Luxaflex, Diaz
Facette shades

Facette shades bieden meer keuze dan ooit op het gebied van lichtregeling en privacy. Ze combineren comfort met warmte en de uitstraling van stof in een stijlvol ,praktisch ontwerp.

Open of sluit de stof door de transparante en niet transparante geweven delen met behulp van één bediening over elkaar te sluiten .

Keuze uit talrijke eigentijdse en uiteenlopende kleuren voor de stof en in een lamelmaat voor elke venster :smal,medium of large.Merken
Luxaflex, DiazFacette shades
Facette shades
Facette shades

Vertical strings

De vertical strings zijn een adembenemend product dat een nieuwe dimensie geeft aan de verticale jaloezie.
Het betreft enerzijds een railmechanisme dat verschuiven en oriënteren van de lamellen mogelijk maakt en anderzijds lamellen in linten die in een dubbele laag voor elkaar zitten. Zo kan men op een ongeziene manier spelen met licht en wordt een gezellige sfeer gegarandeerd.

De vertical strings worden op maat geproduceerd in trendy kleuren en verschillende lamelbreedtes.Merken
Diaz